1.000.000 vásárló , 15 európai ország,
17.000 termékpartner 26%-ig!
Pénzvisszatérítés minden vásárlás után.
Ezért vásárol együtt az ország!


Parafa üzletünk - Lyoness termékpartnerMi most minden kedves partnerünknek (cégeknek és magánszemélyeknek) ingyenes lehetőséget biztosítunk, hogy a világ legdinamikusabban fejlődő vásárlói közösségének tagjai legyenek. Ezáltal a legfontosabb költségeiken spórolni tudjanak. A vásárlóerőnk által ezekből a költségekből tudunk átlagosan 20-30%-ot visszakapni!

Termékpartnerek, azaz kiknél lehet vásárolni?

Parafa üzletünk - Lyoness termékpartnerKözel 4.000 magyarországi kereskedő és szolgáltató kínál más és más mértékű kedvezményeket a Lyoness törzsvásárlói számára. Ezen üzletek felsorolása nehezen megvalósítható egyetlen weboldalon, ezért a teljes termékpartner lista külön, mint egy országos telefonkönyv megtekinthető a www.lyoness.hu weboldalon.

Termékpartnerek jellege

Parafa üzletünk - Lyoness termékpartnerA termékpartnerek között egyaránt megtalálhatók az országos érdekeltségű áruházláncok, és helyi érdekeltségű kereskedők és szolgáltatók is. Egyre több olyan termékpartner válik a közösség tagjává, ahol a helyszín lényegtelen, a vásárlás az interneten keresztül, házhoz szállítással történik.
A vásárlási szokásoknak megfelelően minden témában találunk lakóhelyünkön, lakóhelyünkhöz közel, vagy az interneten olyan termékpartnereket, akiknél a vásárlás könnyedén lebonyolítható.


 

További információért, illetve a részletekért forduljon bizalommal hozzánk!